PowerMate 600-3
Acasa       |       Detalii       |       Galerie       |       Video       |       Download       |       Contact
         
 

PowerMate 600-3 – Cel mai tânăr membru al familiei de succes

 
NEW! PowerMate 600-3NEW! PowerMate 600-3NEW! PowerMate 600-3
 
       
 
    • Cu PowerMate 600-3, DYNACORD prezintă cel mai recent membru al celei mai de succes familii, dintre mixerele cu amplificare.
   
    • Cu 2 x 1.000 W RMS / 4 ohmi, acesta este cel mai puternic mixer din clasa sa.
    • O mulţime de caracteristici, versatilitate mare, de 200 de efecte editabile, 4 x I / 0 interfata USB - şi o greutate de numai nouă kilograme.
 
 

Straubing iunie 2012, cea mai de succes familie de mixere cu amplificare de pe scena mondială Pro Audio, are un nou membru. În PowerMate 600-3, DYNACORD prezintă un sistem echipat enorm de puternic, flexibil şi bogat. PowerMate 600-3 este adecvat pentru toate aplicațiile profesionale.

Conceptul de PowerMate 600-3 se bazează pe putere mare, o multitudine de funcţii şi caracteristici audio de primă clasă - într-un format uşor. Cel mai tânăr membru al familiei PowerMate cântarește doar nouă kilograme,. cu o putere totală de peste 2.000 de waţi. Cu toate acestea, în prezent, este cel mai puternic din clasa sa pe piaţa mondială.

Caracteristicile PowerMate 600-3 includ zgomotul extrem de scăzut, intrari XLR microfon (THD extrem de scăzut, de obicei, <0,002%), linie de canale stereo, interfaţă audio digitală (USB), PC-MIDI interfaţă şi o secţiune master adaptate la nevoile de zi cu zi, care dispune de un egalizator stereo de master. Amplificator de putere stereo Clasa-D oferă o putere nominală de 2 x 1.000 W RMS (in 4 ohmi). Tehnologia unică de protecţie a boxelor permite ajustarea optimă şi operaţională, în condiţii de siguranţă.

"Cu opt canale PowerMate, ne răspunde la o dorinţă exprimată adesea de clienţii noştri. Aşa cum este cazul cu toată gama PowerMate, chiar şi în acest sistem ultra-compact, fiecare grupă de funcţii satisface cele mai înalte cerințe de sunet de concert." Senior Product Manager DYNACORD, Martin Traut.

   
       
 

PowerMate 600-3 - componente în detaliu

 

1. Mixer
PowerMate 600-3 este un mixer profesional echipat cu opt canale. Componente de înaltă calitate și un preamplificator de zgomot extrem de redus, un filtru low-cut; 9-benzi stereo și egalizator de sunet. Un sistem integrat de 4 x I / 0 interfață USB 2.0, făcând dispozitivul potrivit pentru live și studio de înregistrare, precum şi redarea de înregistrări muzicale. Ecranul OLED oferă un grad ridicat de confort de utilizare - chiar şi în medii luminoase.

2. Amplificatorul de putere
Amplificator de mare putere Clasa-D, care respectă standarde profesionale, oferă 2 x 1.000 W RMS (in 4 ohmi). În ciuda puterii enorme, aparatul este extrem de eficient la reducerea pierderilor termice şi a consumului de energie. Tehnologia inovatoare de gestionare a energiei permite ajustarea individuală a difuzoarelor folosite (chiar și cele cu capacităţi modeste de putere), menţinând în acelaşi timp întreaga gamă dinamică a amplificatoarelor de putere. Datorită circuitelor bine cunoscute de protecţie, în toate amplificatoarele de putere DYNACORD, cel mai înalt grad de siguranţă operaţională este garantat.

3. Efecte si meniu de procesare
PowerMate 600-3 are o secțiune extinsă de efecte care satisface o mare varietate de muzica live şi cerinţele de studio: are două procesoare independente, efecte programabile, 2 x 100 presetări de fabrică live-optimizate, 2 x 20 memorii de utilizare, filtrul LPN de protecţie şi difuzor. Alte avantaje includ controlul de la distanţă (prin MIDI), tap delay, configurare USB,  ecran OLED cu contrast bogat.

PowerMate 600-3 este livrat cu un capac de plastic securizat. Ca opțiuni sunt disponibile sacul de transport BAG-600PM și setul RMK-PM600-3 de montare pentru instalare în rack.